Сирний соус

Рецепт сирного соусу

Cоус, який легко готується, але смакує як справжній витвір кулінарного мистецтва. Це просто сирна насолода для Ваших близьких і самих дорожчих поціновувачів смачненького...

#доступний

#універсальний

#всісоуси

#подаватигарячим

#легкозготувати

#класичний

#длявеликоїкомпанії

Складові:
Вершки:

20 мл

Плавлений сир:

200 г

Рослинна олія:

10 мл

Твердий сир:

50 г

Орегано:

1 ст. л.

Чорний перець:

За смаком

Сіль:

За смаком

Час приготування:

10-12 хв

Кількість порцій:

3

1. У сотейник наливаємо вершки і ставимо його на вогонь.Нагріваємо вершки на легкому вогні, постійно помішуючи, щоб наш майбутній соус не підгорів.

Hаливаємо вершки

2. Коли почнуть закипати вершки додаємо плавлений сир.

Додаємо плавлений сир

3. Соус нагріваєм до повного розчинення сиру і утворення густої однорідної маси та додаєм олію.

Соус нагріваєм

4. Додаємо тертий сир і кип’ятим соус 3-5 хв. постійно помішуючи.

Додаємо тертий сир

5. Додаємо спеції за смаком.

Додаємо спеції

6. Соус потрібно використовувати в гарячому або теплому вигляді для сервірування страви.

Подавати тільки гарячим