Cоус, який легко готується, але смакує як справжній витвір кулінарного мистецтва. Це просто сирна насолода для Ваших близьких і самих дорожчих поціновувачів смачненького...
20 мл
200 г
10 мл
50 г
1 ст. л.
За смаком
За смаком
10-12 хв
3
1. У сотейник наливаємо вершки і ставимо його на вогонь.Нагріваємо вершки на легкому вогні, постійно помішуючи, щоб наш майбутній соус не підгорів.
2. Коли почнуть закипати вершки додаємо плавлений сир.
3. Соус нагріваєм до повного розчинення сиру і утворення густої однорідної маси та додаєм олію.
4. Додаємо тертий сир і кип’ятим соус 3-5 хв. постійно помішуючи.
5. Додаємо спеції за смаком.
6. Соус потрібно використовувати в гарячому або теплому вигляді для сервірування страви.