Прості та звичні інгредієнти, оповиті тонким ароматом спецій, змусять Вас раз і назавжди забути про кетчуп. Більш ідеального поєднання із макароном годі й уявити! Спробуйте...
800 г
2 ст. л.
150 г
3-4 зубчика
1 ст. л.
2 ст. л.
1 ст. л.
За смаком
За смаком
20-25 хв
4
1. У сотейник наливаємо оливкову олію і ставимо його на вогонь.
2. Додаємо дрібно порізану цибулю і розчавлені зубчики часнику.
3. Смажимо 7-8 хв. постійно помішуючи. Додаємо 1 ст. ложку орегано.
4. Додаємо 2 ст. ложки томатної пасти.
5. Тушкуємо протягом 1-3 хв., постійно помішуючи, поки соус не загусне.
6. Додаємо нарізані на дрібні шматочки помідори, попередньо очищені від шкірки.
7. Додаємо цукор.
8. Додаємо спеції за смаком та тушкуємо соус до його загустіння.
9. Соус потрібно використовувати в гарячому або теплому вигляді для сервірування страви.
10. Смачного :)