Томатний соус

Рецепт томатного соусу

Прості та звичні інгредієнти, оповиті тонким ароматом спецій, змусять Вас раз і назавжди забути про кетчуп. Більш ідеального поєднання із макароном годі й уявити! Спробуйте...

#доступний

#універсальний

#длявеликоїкомпанії

#класичний

#всісоуси

#дієтичний

#подаватигарячим

#легкозготувати

Складові:
Помідори:

800 г

Томатна паста:

2 ст. л.

Цибуля:

150 г

Часник:

3-4 зубчика

Орегано:

1 ст. л.

Оливкова олія:

2 ст. л.

Цукор:

1 ст. л.

Чорний перець:

За смаком

Сіль:

За смаком

Час приготування:

20-25 хв

Кількість порцій:

4

1. У сотейник наливаємо оливкову олію і ставимо його на вогонь.

Hаливаємо оливкову олію

2. Додаємо дрібно порізану цибулю і розчавлені зубчики часнику.

Додаємо порізану цибулину і зубчики часнику

3. Смажимо 7-8 хв. постійно помішуючи. Додаємо 1 ст. ложку орегано.

Смажимо 7-8 хв

4. Додаємо 2 ст. ложки томатної пасти.

Додаємо томатну пасту

5. Тушкуємо протягом 1-3 хв., постійно помішуючи, поки соус не загусне.

Тушкуємо протягом 1-3 хв

6. Додаємо нарізані на дрібні шматочки помідори, попередньо очищені від шкірки.

Додаємо нарізані помідори

7. Додаємо цукор.

Додаємо цукор

8. Додаємо спеції за смаком та тушкуємо соус до його загустіння.

Додаємо спеції

9. Соус потрібно використовувати в гарячому або теплому вигляді для сервірування страви.

Подавати тільки гарячим

10. Смачного :)